Info - » Jalometalli 2016 Cxense Display

Info

KATSO MYÖS:

1. Porttien, lipunmyynnin, rannekkeen vaihdon ja narikan aukioloajat

Yleisöportit avataan perjantaina molempina päivinä klo 15:00
Lipunmyynti/INFO/rannekepiste avataan molempina päivinä klo 14:30 ja suljetaan klo 00:00.
Narikka avataan molmepina päivinä klo 14:30. Narikkamaksu on 3 euroa ja 2 euroa per käynti.

2. Ikäraja

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18, minkä johdosta anniskeluoikeudet ovat voimassa koko virallisella festivaalialueella.

3. Sijainti ja kartta

Jalometali Festivaali sijaitsee Oulun Kuusisaaressa, kaupungin keskustan läheisyydessä.

Alueella ei ole parkkitilaa, joten emme suosittele saapumista omalla autolla. Helpoiten alueelle pääsee festivaalibussilla tai kävellen.

2015-jalometalli-kartta-infot
Klikkaa suuremmaksi

4. FESTIVAALIBUSSI

Fetivaalibussi liikennöi klo 15:00 – 00:00, vuoroväli n. 15min. Auto ajaa välillä keskusta-Kuusisaari-Nallikari ja samaa reittiä takaisin. Päätepysäkki keskustassa on Toripakan pysäkki ja Nallikarissa Edenin edusta. Myös matkan varrelta voi nousta kyytiin. Matkan hinta on 2€. Maksuksi käy riittävä määrä kolikoita tai mikä tahansa euromääräinen seteli.

5. Omat juomat

Omien alkoholijuomien tai muiden päihdyttävien aineiden tuonti festivaalialueelle on kielletty. Omat eväät voi jättää festarin ajaksi pääportin vieressä olevaan vartioituun narikkaan. Festivaalialueelle saa tuoda enintään kolme (3) puolen litran avaamatonta vesipulloa janojuomaksi.

6. Liput

Liput vaihdetaan rannekkeisiin lipunmyntipisteen läheisyydessä olevassa rannekeenvaihtopisteessä. Myös ennakkolippujen vaihtaminen tapahtuu tässä kyseisessä pisteessä.

7. Lavat

Festivaalialueella on neljä lavaa. Lavojen aikataulut.

8. Myyntikojut

Jalometallissa ei nälkä pääse yllättämään, tarjolla on ruokaa joka lähtöön. Lisäksi paikanpäältä voit ostaa levyjä, bändipaitoja jne. Varaa mukaan käteistä, sillä kaikissa myyntikojuissa ei käy pankkikortti tai Visa Electron.

9. Narikka

Pääportin vierestä löytyy narikka, johon voit jättää ylimääräiset tavarat ja omat juomat festarin ajaksi. Narikkamaksu 3 euroa ja 2 euroa per käynti.

10. Kuvaaminen ja tallennus

Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Videokameroiden ja ammattimaisten järjestelmäkameroiden tuominen festivaalialueelle ilman Jalometallin Mediapassia on kielletty. Järjestelmäkameraksi luetaan kamerat, joiden objetiivi on vaihdettavissa. Normaalit digikamerat, kertakäyttökamerat, kamerapuhelimet jne. on sen sijaan hyväksyttyjä välineitä festarimuistojen tallentamiseen.

11. Majoitus

Majoitus ja muuta Oulu-tietoa: VisitOulu.fi – Oulun Matkailun infosivusto

13. Saattaja

Saattaja ei tarvitse erillistä lippua. Saattamisen tarve tulee kuitenkin ilmetä joko todistuksella tai muutoin selkeästi.